GenymobileLogo  Android emulaattori

GenyMotion

 

 

GenyMotion tarjoaa Android applikaatioiden kehittäjille nopean ja helpon tavan testata oman applikaation toiminta yli 3000:ssa eri Android konfiguraatiossa. Android applikaatioiden kehittäjillä on mahdollisuus testata applikaationsa toiminta kaikissa eri Android malleissa ilman fyysisiä laitteita. GenyMotion tarjoaa myös avun tilanteisiin, joissa asiakkaan laitteeseen asentama applikaatio ei toimikaan toivotulla tavalla ja tuki pystyy diagnostisoimaan vikatilanteen etänä..

Lisätiedot: Genymotion websiteAndroid Configurator

Genydeploy

 

 

GenyDeploy ohjelmisto asentaa saman Android konfiguraation applikaatioineen joukkoon Android laitteita kerralla. Android laitteet voivat olla myös erimallisia. GenyDeploy ohjelmisto toimii PC-laitteessa, johon Android laitteet liitetään USB kaapelien kautta ja GenyDeploy asentaa halutun konfiguraation laitteeseen automaattisesti. Konfigurointiin käytettävässä PC laitteessa voi olla kerrallaan kiinni kaksikymmentä Android laitetta, mutta optimaalinen määrä laitteiden käsittelyn kannalta on reilu kymmenen laitetta. Yksittäisen laitteen voi vaihtaa heti toiseen, kun sen konfiguraatio on valmistunut.

GenyDeploy soveltuu Android laitteiden massakonfigurointiin, kun halutaan provisioida iso määrä Android laitteita lyhyessä ajassa. Tyypillisiä käyttötapauksia ovat isot mobiililaitteiden käyttöönotot, kun otetaan jokin MDM ratkaisu käyttöön. GenyDeployn avulla kaikki laitteet saadaan enrollattua MDM järjestelmään käyttövalmiiksi minuuteissa.

Android laitteiden toimittajille GenyDeploy tarjoaa mahdollisuuden asiakaskohtaiseen konfigurointiin palveluna. GenyDeploy tuottaa myös tarvittavat raportit, joista ilmenee laitteiden sarjanumero, IMEI koodi sekä toteutettu konfigurointi päivämäärineen.

GenyDeploy soveltuu myös oppilaitoskäyttöön, kun halutaan palauttaa sama konfiguraatio Android tabletteihin oppilaskäytön jälkeen.

Lisätiedot: Genydeploy websiteOta käyttöön oma Android versio

Genymaster

 

 

Räätälöimme asiakkaidemme käyttöön oman Android distribuution, kun valmiina saatavat Android laitteet eivät riitä. Omalla Android distribuutiolla voidaan toteuttaa juuri sellainen konfiguraatio, joka halutaan. Haluttuja konfiguraatioita ovat olleet oma brändäys, turhien ominaisuuksien karsinta sekä tarvittavat lisäominaisuudet, joita tavallisissa Android laitteissa ei ole. Koska oma Android distribuutio on laitteen firmwaressa, Factory Reset toiminto palauttaa takaisin omaan distribuutioon.

GenyMaster saadaan toimimaan asiakkaan valitsemassa laitekokoonpanossa.

Lisätiedot: Genymaster website

 

Lisätietoja tuotteesta: www.genymobile.com

 

Aerion Blog

Uudistunut it-palvelutalo Valtti tarjoaa kaikki eväät asiakkaidensa kasvuun

DataCenter Finland Oy palvelee tästä päivästä alkaen nimellä Valtti Kumppanit Oy. 

Lue lisää...

It-palveluyritys DataCenter Finland ostaa mobiili- ja pilvipalveluiden erikoisosaaja Aerionin

Aerion Solutions Oy ja DataCenter Finland Oy ovat 23.4.2019 sopineet järjestelystä, jossa DataCenter Finland Oy ostaa Aerion Solutions Oy:n koko osakekannan. Kaupan yhteydessä Aerionin omistajat tulevat DataCenterin merkittäviksi osakkeenomistajiksi.

Lue lisää...

VMware vForum Helsinki 19.3.2019

Aerion Solutions Oy and OKTA as sponsors at VMware vForum Helsinki 19.3.2019

Lue lisää...

Bisnode AAA