Verkon virtualisointi viimeistelee konesalin automatisoinnin – tietoturva osana automaattista asennusta.

Uuden virtuaalipalvelimen käynnistäminen vie aikaa vain muutaman minuutin. Nyt myös sen liittäminen verkkoon voi tapahtua minuuteissa.
Verkon ja tietoturvan automatisointi onnistuu siirtämällä verkon konfigurointi fyysisiltä verkkolaitteilta osaksi virtualisointikerrosta.
Palomuuriasetukset ja verkon konfigurointi – micro segmentointi - saadaan virtuaalipalvelimeen mukaan ja applikaatioiden siirtäminen voi nyt tapahtua siten, että verkon konfigurointi seuraa virtuaalipalvelimen mukana konesalista toiseen tai hallittuun pilveen.

VMware NSX Network Virtualization and Embedded Security on ollut markkinoilla jo useamman vuoden ja otettu käyttöön moderneissa konesaleissa.
VMwaren ostettua kesällä 2016 Arkin Net ohjelmistotalon, voimme tarjota asiakkaillemme maksuttoman Arkin Net koekäytön myötä konesalinne tietoliikenteen analysoinnin alan johtavalla työkalulla.
Pienellä työmäärällä saadaan selkeä kuva konesalin tietoliikenteestä, alla muutama esimerkkikuva.

NSX Assessment Tool by VMware 
Tarkempi esittely videon muodossa:

Maksuttoman NSX Assessment Tool analyysin voi varata tästä.

VMware NSX saadaan myös integroitua AirWatch per-app VPN tunneloinnin kanssa siten, että lopputuloksena on tietoturvallinen liikenne mobiililaitteesta AirWatch tunnelin kautta konesaliin ja konesalin sisällä pääsy ainoastaan valittuun applikaatioon NSX konfiguraation mukaisesti.

NSX AirWatch Integration Lisätietoja VMware NSX tuotteesta: http://www.vmware.com/products/nsx

 

Questions?

To get help with any implementation questions, please CONTACT US.