Aerion Solutions Oy yhteistyökumppanina Korkeakoulujen IT-Päivillä Jyväskylässä 8.-9.11.2017.

Aerion Solutions Oy on päämiehineen tukemassa korkeakoulujen IT-päivien tapahtumaa Jyväskylän Paviljongissa marraskuussa. Asiakkainamme on jo useita yliopistoja ja ammattikorkeakouluja, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä päätelaitehallinnan, sovellusjakelun ja pääsynhallinnan alueilla.


Tarjoamme yliopistoille ja korkeakouluille sovellusten itsepalveluportaalia, jonka kautta opiskelijat ja henkilökunta voivat itsepalveluna ottaa käyttöön tai käynnistää tarvitsemansa sovellukset. Sovellusportaali tarjoaa kertakirjautumisen (SSO) sekä tarvittaessa sovelluskohtaisen Multi-Factor autentikoinnin. Tuettuna on myös opiskelijoiden omien laitteiden käyttö (BYOD).


Windows sovellusten osalta tuettuna ovat 3.sukupolven virtuaalipaketit (SPSS, AutoCAD, Wireshark, Adobe Suite jne.), olemassa olevat SCCM ja App-V paketit, Horizon 7, Citrix ja Microsoft RDS VDI sekä paikallisesti asennettujen sovellusten käynnistäminen ja asentaminen. Mikäli käyttäjällä on iOS, macOS tai Android laite, portaali tarjoaa myös näiden alustojen paikallisesti asennettavat applikaatiot itsepalveluna.


Sovellusjakelun ja pääsynhallinnan lisäksi tarjolla on moderni päätelaitehallinta, joka tarjoaa kattavan Windows10, macOS, Android, iOS ja ChromeOS hallinnan.AirWatchLogo Software2 Logo Okta Enterprise Identity ManagementYhteydenotto tai tapaamisajan varaaminen onnistuu sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai lomakkeella osoitteessa

https://www.aerion.fi/yhteystiedot