Secure MIME eli S/MIME on sähköpostin de-facto standardi, joka määrittelee sähköpostin salauksen ja allekirjoittamisen julkisen avaimen salausta käyttäen.

S/MIME mahdollistaa sähköpostiviestin salauksen päästä päähän: lähettäjän sähköpostiapplikaatiosta vastaanottajan sähköpostiapplikaatioon, joka suorittaa salauksen avaamisen. S/MIME sähköisellä allekirjoituksella voidaan myös varmistaa lähettäjän aitous.


AirWatch Blue Management Suite sisältää S/MIME standardia tukevat AirWatchin omat sähköpostiapplikaatiot iOS, Android ja Windows10 alustoille. AirWatch tukee myös Certificate Authority, CA integrointia, jonka kautta on mahdollista ottaa käyttöön myös sertifikaattiin pohjautuva sähköpostiautentikointi käyttäjätunnuksen ja salasanan sijaan.

Mikäli organisaatiolla on tarve suojata/salata sähköpostiensa sisältö, AirWatch tarjoaa S/MIME käyttöönottoon hyvät ominaisuudet.

AirWatch konsolissa voidaan määritellä Exchange ActiveSync profiilin yhteydessä S/MIME asetukset.

AirWatch upload SMIME certificates

AirWatchin avulla loppukäyttäjien private key sertifikaatit voidaan tallentaa joko administraattorien kanssa yhdessä tai loppukäyttäjät voivat helposti tehdä tuon itse AirWatch Self Service portaalissa.

AirWatch Logo

Tutustu aiheeseen tarkemmin varaamalla oma demoaikasi tästä