VMware on nimennyt Aerion Solutions Oy:n VMware Premier -tason kumppanikseen Solution Provider -ohjelmassaan.

Picture of Anna-Maria Löweberg (VMware Channel Manager) Picture of Henri Talvitie
Anna-Maria Löweberg
(VMware Channel Manager)
Henri Talvitie
(Aerion Solutions CEO)


Aerion Solutions on ollut aikaisemmin AirWatch Elite Partner ja vuodesta 2015 VMware Enterprise Partner keskittyen moderniin päätelaite- ja pääsynhallintaan. Viimeksi kuluneen vuoden aikana Aerion Solutions on saavuttanut sekä myynnilliset että vaativia teknisiä sertifiointeja koskevat tavoitteensa. Yritys on myös täyttänyt ensimmäisenä suomalaisena End User Computing -alueen toimijana VMwaren Premier-kumppanuuden edellyttämät kriteerit.

”Meillä on ollut ilo tehdä töitä alan parhaan tuotteen kanssa jo yli viisi vuotta. Lähdimme liikkeelle AirWatch-mobiilihallintatuotteen kanssa. Yhteistyön VMwaren kanssa aloitimme, kun se osti AirWatchin vuonna 2014. VMware on jatkuvasti panostanut tuotteidensa kehittämiseen, ja VMware Workspace ONE on jo pitkään ollut alan johtava modernin päätelaitehallinnan (Unified Endpoint Management) ratkaisu”, kertoo Aerion Solutionsin toimitusjohtaja Henri Talvitie.

”Näen mielelläni Aerion Solutionsin VMware Premier Solution Provider -tason kumppanina. VMware Premier -kumppanit tunnetaan siitä, että ne ovat pätevimpiä yrityksiä toimittamaan asiakkaillemme johdonmukaisesti arvoa maailman johtavilla ratkaisuillamme. Odotamme jatkossa työskentelevämme entistä läheisemmin ja strategisemmin Aerion Solutionsin kanssa”, toteaa Anna-Maria Löweberg, VMwaren Channel Manager Pohjoismaissa ja Baltiassa.


Lisätietoja antavat:
Timo Hämäläinen, COO and sales, Aerion Solutions Oy
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. gsm 040 500 5191

Marko Rinne, Strategic Partner Manager, VMware Finland
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. gsm 050 499 9689
About Aerion Solutions
Aerion Solutions is AirWatch Elite Partner, BOX Premier Partner, OKTA Premier Partner, VMware Premier Solution Provider and Zendesk Premier Partner in Finland with certified consultants and provides consulting and training services for AirWatch, BOX, OKTA, VMware and Zendesk implementations. Aerion Solutions’ consultants are familiar with G-Suite, O365, Azure and more traditional AD and LDAP environments.