Palvelut

Ratkaisuja liikkuvan työn haasteisiin

Tuotamme mobiili- ja pilvipalveluidenhallinnan ratkaisuja suomalaisten organisaatioiden tarpeisiin. Huolehdimme siitä, että asiakkaillasi, kumppaneillasi tai työntekijöilläsi on aina käytettävissään heidän tarvitsemansa informaatio ajasta ja paikasta riippumatta. Me varmistamme, että tämä tapahtuu hallitusti, tietoturvallisesti ja joustavasti organisaationne pelisääntöjä noudattaen.

Suunnittelu

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat konsultointipalvelut mobiili- ja pilvipalveluiden käyttöönoton tueksi. Tarvitsittepa sitten apua ratkaisunne määrittelyyn, hankintaan tai  kehitysprojektin läpivientiin pystyvät ammattitaitoiset asiantuntijamme auttamaan organisaatiotanne.

Tuotteistetun Reitti-palvelumme avulla saat lisää puhtia kehitysprojektisi käynnistykseen.

Käyttöönotto

Tarjoamme kaikille edustamillemme tuotteille ammattitaitoiset käyttöönottopalvelut. Tiimillämme on pitkä kokemus erilaisista käyttöönottoprojekteista vaativissa tietoteknisissä ympäristöissä. Ylläpidämme aktiivisesti osaamistamme ja asiantuntijamme ovat alan sertifioituja ammattilaisia.

Tuki

Räätälöimme tukipakettimme asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Tarjoamme kaikille ratkaisuillemme teknisiä tukipalveluita ja tarvittaessa voimme ottaa koko ympäristön haltuumme ja toteuttaa asiakkaallemme hallitun kokonaispalvelun. Tukipalvelumme tavoitteena on varmistaa, että palvelun käyttö on katkotonta ja palveluiden operointikäytännöt vastaavat alan hyviä käytäntöjä.

Mobiililaitteidenhallintaratkaisumme ympärille olemme rakentaneet tuotteistetun tukipaketin, joka mahdollistaa mobiilaitteiden hallinnan "avaimet käteen"-periaatteella. Lisätietoja tukipalveluistamme täällä.